Content Amersfoort en Rodney Photography, een waardevolle samenwerking in de keistad!

‘Ik ken mijn eigen buren niet eens, maar ik rij wel het hele land door voor klanten.’ Herkent u deze uitspraak ook? Deze staat op de website van Content Amersfoort. Content Amersfoort houdt de zaken graag binnen de stadsgrenzen, brengt Vraag & Aanbod samen en is een on- en offline ondernemersplatform dat zich inzet om de onderlinge contacten en handelsrelaties te bevorderen.

Bij veel projecten van Content Amersfoort worden de foto’s verzorgd door Rodney Photography. “Er is een hele mooie samenwerking ontstaan” zo geeft Rodney aan. “Zelf ben ik ook met veel plezier lid van Content Amersfoort. Amersfoort heeft veel mooie bedrijven die volop de samenwerking met elkaar zoeken. Ik snap dus volledig waarom Content inzet op het samenbrengen van business in en direct rondom Amersfoort. En ik doe graag mee”.

Nieuw concept: ‘content à la carte’

Content à la carte is het nieuwste onderdeel van het totale business pakket van Content. Content à la carte brengt Amersfoortse Restaurants en Horeca samen. “Er is zoveel te genieten in en rondom Amersfoort. Ontdek hier de leukste restaurants, koffietentjes en gave plekken in 033! Waar ga jij vanavond een hapje eten” vraagt het online platform aan haar bezoekers. Vervolgens worden overzichtelijk de deelnemende restaurants en horeca weergegeven.

Restaurant en horeca sfeervol op de foto

Lezen over heerlijk eten is leuk. Smakelijke foto’s van eten maken het plaatje compleet. Een sfeervol beeld van het restaurant, hotel of horecabedrijf is daarbij onmisbaar. Rodney Photography heeft voor meerdere horecabedrijven die zijn aangesloten bij Content Amersfoort de foto’s gemaakt. “Heerlijk om te doen” zo geeft Rodney aan. “Een diversiteit aan Amersfoortse horecaondernemers en hun bedrijven vastleggen is een smaakvol feestje. Hetzelfde geldt voor het eten en drinken dat ze serveren. Ik beveel deze Amersfoortse horecagelegenheden van harte aan”.

Benieuwd naar de foto’s die Rodney Photography voor Amersfoort Content heeft gemaakt? Kijk maar eens naar de foto’s van: https://www.wijnhuisvandruiven.nl/, https://bijlot.nl/, https://www.blackcoffeeandsupplies.shop/ en https://www.restaurantrauw.nl/