Portretten

Eigenlijk kan niemand zonder een goed zakelijk portret. Want dat is lang niet meer alleen iets voor op een visitekaartje; jouw professionele foto duikt overal op. Denk aan je LinkedIn-profiel, maar ook aan je cv. Daarop is een foto tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Werkgevers en potentiële klanten willen weten met wie ze te maken hebben. Ze willen een gezicht bij de naam. Samen met jou zorg ik ervoor dat dit gezicht echt recht doet aan jouw persoon. Ideaal voor je LinkedIn-profiel, CV en andere vormen van visuele representatie.

Ik maak complete zakelijke portretten voor ondernemers, zzp’ers en iedereen die behoefte heeft aan krachtige, zakelijke foto’s. Een zakelijk portret bestaat bij mij uit meerdere foto’s, waarop ik jou in professionele setting vastleg. Het aantal foto’s, formaten en locatie zijn natuurlijk geheel in overleg.

Heb je behoefte aan goede, zakelijke foto’s? Neem dan contact op met mij. Ik bespreek graag jouw wensen ten aanzien van een sprekend zakelijk portret.

Offerte form