Is je profielfoto klaar voor 2023?

2023 is begonnen. Goede voornemens en plannen voor dit jaar zijn gemaakt en misschien ook al in uitvoering. Communicatie van je bedrijf is daar een belangrijk onderdeel van. Datzelfde geldt zeer zeker ook voor je beeldmateriaal. Je hebt maar één keer een kans voor die eerste indruk!

Je wilt gezien worden en opvallen! Op sociale media en je website. Persoonlijk, maar zeker ook zakelijk. Als je gaat netwerken wil je vooraf zien met wie je te maken hebt. Een onlineprofiel met een duidelijke, goede foto nodigt mensen eerder uit om te reageren dan een profiel zonder foto.

Waarom een nieuwe profielfoto? Ik vertel het je graag:

Met een actuele professionele profielfoto laat je een perfecte eerste indruk achter. Zorg dus voor een verzorgd portret van jezelf, van je teamleden of van jullie samen. Het komt veel professioneler over als je een foto plaatst die duidelijk voor dit doel gemaakt is. Een persoonlijke foto geknipt uit een vakantiefoto is niet zo’n goed idee ….

Denk goed na over je uitstraling!

Bedenk vooraf wat je in je foto wilt uitstralen. Vriendelijk, serieus, zakelijk, betrokken of ervaren. Natuurlijk spreken we dit vooraf samen goed door. Jouw uitstraling leg ik professioneel vast. Vanzelfsprekend bewerk ik je profielfoto in de studio zodat je een perfecte profielfoto ontvangt. Hiermee maak je zeker een verpletterende eerste indruk.

Professionele profielfoto door Rodney Photography

Wil je zelf, of samen met je team een nieuwe profielfoto? Neem dan contact met me op. Samen bespreken we jouw wensen en zorg ik voor een professionele profielfoto.

Mail naar mail@rodneyphotohgraphy.com, bel naar 0651518127 of ga naar de contactpagina op mijn website.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan op deze link: https://www.rodneyphotography.com/portretten/