Rodney Photography en BNI: ‘Voor mij werkt het netwerkconcept van BNI’

Business Network International is de volledige naam van BNI. Gestart in Amerika in 1985 en vandaag de dag de grootste zakelijke netwerkorganisatie ter wereld. BNI leden zijn professionals die elkaar helpen om hun bedrijf te laten groeien. Dit doen alle leden door zich te committeren aan de belangrijkste kernwaarde van BNI: Geven loont!

Wekelijks komen wereldwijd duizenden leden samen. Als ondernemers ontmoeten we elkaar om langdurige relaties op te bouwen en elkaar kwalitatief goede aanbevelingen te geven. Iedere week een vast programma met pitches en een 10 minuten-presentatie en de mogelijkheid om gasten uit te nodigen.

‘Sinds 1 mei 2021 ben ik met mijn bedrijf lid bij BNI Welvaart. Een professioneel, energiek maar vooral gezellig chapter in Amersfoort met mooie en enthousiaste ondernemers die elkaar echt willen helpen. De BNI-kernwaarde ‘Geven Loont!’ is bij ons zeker van toepassing. We helpen elkaar door te geven, want dat werkt’.

‘Iedere woensdag om 07.00 uur komen we bijeen voor een ontbijtsessie in De Observant op het Stadhuisplein. Als onze concurrentie nog slaapt doen wij al business met elkaar. Deelname aan BNI Welvaart heeft mijn business echt een boost gegeven. Ik heb veel nieuwe ondernemers leren kennen die zelf ook allemaal een groot netwerk hebben. BNI opent deuren naar nieuwe opdrachtgevers die ik anders nooit ontmoet zou hebben. Dat is echt de kracht van BNI Welvaart’.

‘Omgekeerd werkt het uiteraard hetzelfde. Mijn eigen netwerk kan ik in contact brengen met alle ondernemers uit mijn BNI Chapter als daar behoefte aan is. We brengen zo onze netwerken met elkaar in contact. We kennen elkaar en weten dat het vertrouwd is. De business kan daarmee snel en laagdrempelig worden opgepakt. Het werkt, en dat merk ik iedere woensdag opnieuw’. 

‘Rond 09.00 uur eindigt iedere week onze ontbijtsessie. Ik moet er inderdaad vroeg voor op, maar het grote voordeel is dat mijn werkdag niet onderbroken is. Vol energie ga ik na onze bijeenkomst weer aan de slag’.

‘Gasten zijn bij BNI Welvaart iedere week van harte welkom. Zelf neem ik regelmatig met veel plezier relaties mee. Als gast een ontbijtsessie meemaken geeft een goede indruk of BNI ook iets voor je is. Mocht je een keer als mijn gast meewillen naar onze bijeenkomst op de woensdagochtend? Je bent van harte welkom. Neem gerust contact met me op, of kijk even op de website van BNI Welvaart: https://www.bniwelvaart.nl/’.