Staat jouw team goed op de foto? Of is het de hoogste tijd om daar aandacht aan te besteden?

“Twee vragen waarbij ik me goed kan voorstellen dat daar niet iedere dag aan gedacht wordt. Maar toch is het belangrijk om vooral te laten zien met wie jij jouw producten en/of diensten levert. Als je het tenminste met me eens bent dat jouw team een ontzettend belangrijk onderdeel is van jouw bedrijf en dat je daar trots op bent”.

“Wat ik nu regelmatig op websites zie, is een diversiteit aan, vaak zelfgemaakte foto’s. Waarbij ik dan denk dat kan en moet professioneler. Als jouw team ook het visitekaartje voor jouw bedrijf is, dan wordt het toch de hoogste tijd om dit professioneler aan te pakken? Ik wil je daar heel graag bij helpen”.

“Of het nu gaat om het salesteam, het marketingteam, het managementteam of de zo belangrijke collega’s uit de productie, voor iedereen die jouw website of socials bezoekt, is het belangrijk om te zien met wie je alles regelt. Juist die beelden geven jouw bedrijf een gezicht. Superbelangrijk dus!”

“Als ik een advies mag geven, zorg dan altijd voor een professionele uitstraling en consistentie in het beeldmateriaal dat wordt gebruikt. Professioneel klinkt natuurlijk logisch, maar consistentie is zeker zo belangrijk. De duidelijkheid, rust en betrouwbaarheid die je schept met het beeldmateriaal zal in mijn optiek goed en overtuigend werken voor mogelijke nieuwe klanten”.

“Om het allemaal goed aan te pakken zorgen we voor een perfecte setting. Dat kan uiteraard bij jou in het bedrijf, maar bijvoorbeeld ook in mijn studio. Denk, hoe bijzonder dat misschien klinkt, ook aan de visagie. Met visagie in de voorbereiding op de fotoshoot komen jouw mensen er nog beter op te staan. Stralender en energieker. Visagie hoef je uiteraard niet zelf te regelen. Hiervoor werk ik samen met Annelies van Oosterum van MakeUpMatters. Samen maken we er echt een geweldige foto van”.

“Denk je erover om jouw team professioneel vast te leggen voor communicatiedoeleinden? Ik denk graag met je mee. Laten we eens overleggen hoe en waar we dat het beste kunnen doen. Samen vinden we zonder enige twijfel de beste setting voor jouw teamfoto’s”.