Waardevolle relaties zijn de basis van iedere ondernemer. Dus zeker ook voor mij!

Keer op keer ervaar ik dat weer. Als ondernemer bouw je een netwerk op. Dat kost tijd en energie. Maar het is zo belangrijk, iedere collega-ondernemer zal dat herkennen, maar ook erkennen. In mijn vakgebied heb ik naast vaste relaties regelmatig ‘losse’ opdrachten. Vaak komen die opdrachten dan weer via een bestaande relatie binnen. Voor mij is dat dé kracht van mijn netwerk en werk ik iedere dag hard om kwaliteit te leveren, mijn netwerk in stand te houden en waar mogelijk uit te breiden.

Loyaliteit van opdrachtgevers. Bestaat dat nog?

Ja, volgens mij absoluut wel. Maar het is best een beladen term, loyaliteit. Want wat is dat nu? Voor mij is loyaliteit partnership én samenwerking waarbij beide partijen maximaal profiteren. Ik prijs me rijk dat ik veel loyaliteit ervaar bij mijn (vaste) relaties. Ik vind het geweldig om dat steeds weer te ervaren, relaties die mij steeds weer weten te vinden voor een volgende opdracht.

Een van die relaties is @Nanya Radema van @ChangeCreators. Ik heb Nanya enkele jaren geleden leren kennen bij @BNI. In de afgelopen jaren weet ze me steeds weer te vinden als ze professioneel beeldmateriaal nodig heeft. Nanya is een gedreven professional en een waardevolle relatie van mij waar ik blij mee ben.

Binnen-buiten fotoshoot voor website en socialmedia.

Kortgeleden heb ik Nanya weer mogen fotografen. Een mooie en persoonlijke fotoshoot van Nanya zelf. Foto’s die bedoeld zijn voor gebruik op haar website en socialmediakanalen. Het werd een feestje met gave binnen- en buiten foto’s. Nanya is top om te fotograferen. Ze weet heel goed wat ze wil en dat zie je echt terug in de foto’s.

Voordat we begonnen is de visagie bij Nanya verzorgt door @Annelies van Oosterum van @Make-up Matters. Want, goede voorbereiding is het halve werk. Nanya, ontzettend bedankt weer voor de mooie opdracht en de fijne samenwerking. Ik hoop jou en je bedrijf in de toekomst nog vaak voor mijn camera te zien. Ik kan niet wachten op de volgende shoot!